Bestil Sysiden

Skal du nå at have augustnummeret af SYsiden? Se indholdet her:

Augustnummeret af SYsiden – Dit online symagasin, har nu været live i 19 dage – og hvor ER vi altså glade for jeres respons – og for at så mange har tegnet abonnement og lærer mere om syning og tilskæring og skriver til os om alle de nye færdigheder de har fået!

Det var lige som vi ønskede os!

Men der er også flere der har bedt om mere information – måske endda lidt preview om hvad SYsiden egentlig er – før de abonnerer. Og det skal I da ha’!

 

Sysiden nr. 1 - august 2014

Indholdsfortegnelsen fra SYsiden nr. 1

SYsiden nr. 1 handler overordnet om nederdele.
Mønstret,der følger med, er på en basis-nederdel i A-form med indsnit og der er artikler, der handler om hvilken type nederdel, der ser bedst ud på din krop, om hvordan du får nederdelen til at sidde godt (ved f.eks. at skjule topmaven) og artikler om hvordan du ændrer designet så du kan lave lige præcis den nederdel DU vil have. Og til langt de fleste artikler er der videoer med, som du kan se igen og igen, der viser teknikker og fremgangsmåder helt ned i detaljen.

SYsidenAugust2014VS_Side_25

Teknikkerne kan selvfølgelig bruges til meget andet end nederdele.

SYsidenAugust2014VS_Side_18

Der er også en stor artikelserie om hvordan du kan få mønstre til at matche helt perfekt i sømme – så du virkelig får hævet tøjet et par niveauer op over stangtøj.

SYsidenAugust2014VS_Side_04

 

Og så er der selvfølgelig masser af skræddertips med grundige vejledninger til hvordan du syr nederdelen (og andre slags tøj) så det bliver helt i top.

SYsidenAugust2014VS_Side_38

Så SYsiden nr.1 er faktisk ikke bare et magasin. Det er første del af et stort sy-leksikon!

Som abonnent får du også gode rabatter hos vores samarbejdspartnere, der sælger stof, maskiner og sytilbehør – og selvfølgelig adgang til SYsiden’s forum, hvor Signe og Maria sidder klar hver fredag til at svare på lige nøjagtigt DIT spørgsmål.  Og hele magasinet, mønster, videoer, rabatter og direkte adgang til Maria og Signes viden får du for kun 99 kr!

 

—–>Køb din adgang til SYsiden HER<—-

 

UPDATE: Køb første nummer af Sysiden som enkelt magasin, uden at tegne abonnement. Klik her, for at købe magasinet.

 

P.S. Er du nysgerrig efter at vide hvad der skal ske i September? Well, vi vil godt afsløre at det handler om t-shirts. Og her skal du da se lidt behind-the-scenes billeder fra da vi var ved fotografen i starten af august… Og jo! Baby er med når der arbejdes. Og hun er så god til det!

Sysiden behind-the-scenes

 

 

 

 

 

 

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] SYsiden – dit online symagasin no. 1 fra August 2014, viste vi hvordan du kan tage dit grundmønster til nederdelen (som følger med bladet) og lave […]

Kommentarer er lukkede.