OPGRADÈR DIN SYNING – BLIV MEDLEM AF SYSIDEN

Som medlem af Sysiden får du med hvert tema lækre, veldesignede snitmønstre + online symagasin (med videoer), der tager dig skridtet videre og lærer dig tilretning, syteknikker og designændringer.

For 99 kr hver anden måned (ingen binding).

 

Sysidens online syklub er en hjemmeside – med en online syklub, hvor medlemmer hver anden måned får et nyt tema med mønstre i str 34-54 og et medfølgende magasin med syteknikker, designændringer, tilretningstips, artikler og videoer. Derudover får du rabatter hos Sysidens samarbejdspartnere – så du kan spare på stof, sytilbehør og symaskiner. For 99 kr hver anden måned (der er ingen binding). 

 

–>BLIV MEDLEM HER <–

 

Bliv medlem af Sysidens syklub, og få adgang til et nyt tema med mønster og symagasin hver 2. måned. Onlineklubben bliver løbende opdateret med bonusartikler, der svarer på de spørgsmål, medlemmerne stiller inde i det lukkede forum, der også er en del af klubben. Så du kan selv have indflydelse på, hvad for nogle guides og videoer, vi laver til dig.

Et medlemskab løber 60 dage ad gangen fra den dag, du melder dig ind, og betalingen foregår helt automatisk. Du kan til enhver tid selv stoppe dit medlemskab, og skulle du få lyst til at genoptage det senere – ja, så kan du såmænd også gøre det, uden at skulle melde dig ind forfra.

Du downloader det aktuelle tema til din computer eller tablet, og så er det dit for evigt.

 

Med hvert tema får du adgang til:

* Snitmønster i str. 34-54 eller XS – 4XL lige til at downloade og printe ud på din hjemmeprinter. Eller til at få printet ud i A0 i en kopibutik.

* Designvariationer til temaets mønster og vejledninger til at ændre mønsteret til det design, du ønsker.

* Tips og vejledninger til tilretning.

* Syteknikker, der gør det nemt at sy vores styles, så tøjet får en professionel finish.

* Artikler om stof, sygrej, mode, trend og styling af månedens designs.

* Rabatkode til vores samarbejdspartnere, så du bl.a. kan købe stof og sytilbehør med gode rabatter.

* Adgang til et lukket forum, hvor spørgsmål til det aktuelle tema og andre sytekniske ting besvares af Louise og Maria hver uge.

 

Bliv medlem af Sysiden online syklub

->  KLIK HER  <-

 

 

 

Allerede medlem?
KLIK HER for at logge ind i syklubbens online rum.

 

Gem