Har du en netshop eller en fysisk butik, der sælger stof, sygrej, symaskiner eller andet, der er relevant for folk, der syr selv? Så synes vi du skulle overveje at tilbyde rabat til Sysidens medlemmer.

Vi vil rigtig gerne samarbejde med relevante butikker, der sælger stof og sygrej til private. Det samarbejde, vi kan tilbyde, er at du giver vores medlemmer rabat i din forretning (enten online eller ude i virkeligheden), og at vi til gengæld linker til din hjemmeside og omtaler din forretning på sociale medier i forbindelse med markedsføring af Sysiden.

Du bestemmer selv, hvad du vil give rabat på, og hvor meget rabat du vil give. Vi foreslår 10% eller mere på almindeligt sygrej, stof og tilbehør.

Sådan foregår det:

Hvis du er interesseret i et samarbejde, så send en mail til maria@sysiden, hvor du skriver følgende:
* Kontaktpersons navn + email + tlf. nr.
* Hvor meget rabat du vil give i din forretning.
* Om du både giver rabat online og i en fysisk forretning, eller kun en af delene.
* Billede af logo i jpg format. Mindst 240×240 px.
* Gerne en lille omtale af forretningen, især hvis der er noget specielt, man ikke kan få alle steder – giv os et praj om hvorfor kunden skal handle hos dig i stedet for hos konkurrenten.

Hver måned modtager du en mail fra Sysiden med månedens kodeord. Du skal sørge for at kodeordet er opdateret i din webshop, så kunderne får rabat, når de bruger kodeordet.

Tilbyder du rabat i en fysisk forretning, skal du sørge for at ekspedienterne kender til Sysiden, og giver rabat til kunden, når de afleverer en print-selv kupon, de kan printe fra Sysidens lukkede online rum. Designet af kuponen skifter hver måned.

Hvad får du og din forretning ud af et samarbejde?

Først og fremmest får du trafik til din hjemmeside. Og ikke bare tilfældig trafik, men meget relevant trafik, med høj sandsynlighed for at et besøg ender med salg. For hvert besøg, der ender i salg, tjener du penge (Forhåbentlig. Ellers skal du måske overveje at hæve priserne lidt).

Vores målgruppe er kvalitetsbevidste kvinder, der syr tøj til dem selv, og er interesserede i stil og mode. Så sælger du stof, sygrej, symaskiner eller andet, der tiltaler denne målgruppe, så vil du nå ud til en stor gruppe potentielle kunder via Sysiden.

På Sysiden arbejder vi meget seriøst med langsigtede online strategier, som fx. linkbuilding og SEO. Helt konkret betyder det, at vores blogindlæg vil blive fundet i google søgninger de næste mange år, og at de hjemmesider vi linker til, således vil få trafik fra Sysidens læsere mange år ud i fremtiden. Det er godt i forhold til ens placering i Google, at der er andre sider, der linker til ens side, så ved at vi omtaler din forretning og linker til din hjemmeside, hjælper vi dig til mere synlighed på nettet.

Hvad får Sysiden ud af et samarbejde?

Vi kan tilbyde vores medlemmer at spare penge på deres stof- og sygrejs indkøb, og dermed tjene deres medlemsskab ind igen – potentielt ret mange gange, alt efter hvor meget stof de køber via vores samarbejdspartnere. Det er et godt salgsargument for os, og salg er det, der skal til, for at vi kan betale vores husleje, få mad på bordet og hyre en grafiker til at lave lækre magasiner for os.

Google sætter også pris på, at man tør linke til andre hjemmesider, så vi får også +point på linkbuilding kontoen, ligesom dig.

Nå ja, og så køber vi da i øvrigt også selv stof, og vil helt sikkert benytte os af rabatkoderne privat.

Hvad får kunderne ud af vores samarbejde?

Sysidens medlemmer får rabat på stof og sytilbehør, så enten sparer de nogle penge (hvis de kun køber det, de normalt ville have købt), eller også får de mere lækkert stof for pengene (det gætter vi på, de fleste gør). Og måske stifter de også bekendtskab med nye butikker, som har nye interessante stoffer på hylderne, og får dermed udvidet deres garderobe og får mere spændende tøj, som bliver brugt mere. Det er i hvert fald vores håb.

 

Vil du være med?

Vi håber du kan se fidusen i at tilbyde rabat til Sysidens medlemmer. Hvis du har lyst til at prøve det af, så skriv en mail til os (se længere oppe, hvad den skal indeholde).

Aftalen er bindende en måned ad gangen, og kan til enhver tid opsiges af begge parter til den efterfølgende måned. Aftalen opsiges ved at sende en mail til maria@sysiden (eller ved at vi sender en mail til dig, hvis vi opsiger aftalen). Når aftalen opsiges fjerner vi links til din forretning og stopper med at sende dig det månedlige kodeord.

Da vi arbejder med langsigtede strategier er det mest sandsynligt at der ikke sker så meget de første par måneder. Vi har erfaring for at det kan tage op til et halvt år at få artikler til tops i google, men når det sker kan det til gengæld tydeligt ses på besøgstallet og bundlinjen. Så vi håber du er interesseret i et langvarigt samarbejde til fordel for alle parter.

 

Spørgsmål?
Skriv til os: maria@sysiden.dk
Ring til os: Maria – 61660831