Sysiden oktober efterårets trends

Efterårets Trends. Oktober i SYsiden – dit online symagasin!

I oktober 2014 udgaven af Sysiden – dit online symagasin, kigger vi bl.a. på efterårets trends og på hvad du skal gå efter når du vælger design og stof når du skal sy.

Indhold Sysiden oktober 2014

Indholdet i Sysiden i oktober byder bla. på efterårets trends, på tilretnings tips, test af coverlodk og nogle meget effektive designændringer

Selvom det i denne måned meget handler om efterårets trends – som jo pr. definition er en flygtig affære – så byder månedens mønster på en klassiker. Det er nemlig sådan en kjole som altid vil være i modebilledet. Hele året og år efter år.

Månedens mønster klassisk kjole

Stofvalget betyder rigtig meget for udtrykket af kjolen. Vi har selv syet 3 kjoler, som du kan se inde i magasinet. En i en klassisk uld, en i bomuld/polyester med effekter i stoffet og en i jaquard vævet stof. Det giver 3 meget forskellige kjoler, selvom der ikke er lavet ændringer i mønsteret.

Men netop fordi mønstret på kjolen er så enkelt, er det også nemt at lave enkle designændringer der ændrer kjolens udseende komplet. En af de designændringer, der er allermest dramatiske er at designe, konstruere og sy en krave til kjolen. Og det viser vi dig selvfølgelig hvordan du gør, skridt for skridt og med videoer.

krave design og syning Sysiden oktober 2014

Og så har vi også flere syteknikker (bl.a. en super smart måde at vende belægningen på) og vi har været så heldige at få Louise, som deltager i “Klar, parat, sy” til at skrive en anmeldelse af Janome Cover Pro som er coverstitch-maskinen fra Janome. Og dermed fortsætter vi med serien der startede i septembernummeret.

janome cover pro

Og så har Sysiden været en tur på inspirationstur i London, og det får du også lidt at høre om…

sysidenOktober2014_Side_34

Hvordan får du alt det?

Du skal bare abonnere på SYsiden. Som abonnent får du, udover magasinet og månedens mønster – også gode rabatter hos vores samarbejdspartnere, der sælger stof, maskiner og sytilbehør – og selvfølgelig adgang til SYsiden’s forum, hvor Signe og Maria sidder klar hver fredag til at svare på lige nøjagtigt DIT spørgsmål.  Og hele magasinet, mønster, videoer, rabatter og direkte adgang til Maria og Signes viden får du for kun 99 kr!

 

—–>Køb din adgang til SYsiden HER<—-

 

God fornøjelse!

 

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] oktobers udgave af Sysiden – Dit online symagasin har vi en stor artikel, der sætter fokus på efterårets og vinterens […]

Kommentarer er lukkede.