Her kan du finde svar på nogle af de tekniske og praktiske spørgsmål vi har fået til Sysidens Online Syklub og det online rum i Simplero. Hvis dit spørgsmål ikke er besvaret her, så skriv en mail til maria@sysiden.dk.

Hvordan virker Sysidens Online Syklub?

Her er en video der viser, hvordan syklubben virker:

hvordan-virker-online-klubben from Maria Fabæch Moesby on Vimeo.

Hvilke størrelser er mønstrene i?

Sysidens mønstre kommer i alle størrelser 34 – 54 eller XS – 4XL.

 

Hvordan får jeg magasinet og mønstrene?

Når du har købt medlemsskab til “Sysiden – din online syklub”, får du et login til magasinets online syrum. Rummet ligger i et system, der hedder Simplero, og du logger ind med det Simplero ID du får på mail efter køb. (Husk at tjekke alle dine foldere, hvis du ikke kan finde mailen)

Log ind i onlinerummet HER.

I onlinerummet kan du downloade det aktuelle temas mønstre og magasin ved at klikke på det aktuelle tema i menuen øverst på siden og downloade filerne på tema-siden. Du skal selv downloade og gemme magasinet og mønsteret. Magasinet og mønsteret bliver skiftet ud med et nyt tema hver 2. måned, og så forsvinder det gamle magasin og mønster fra onlinerummet.

I magasinet er der links til videoer, som også kan findes i onlinerummet. Har du internet adgang når du læser magasinet, behøver du derfor ikke downloade videoerne separat, da du bare kan klikke på linksne og se dem, men skal du have magasinet med dig et sted hen hvor du ikke har internetadgang, kan det være en god ide at have downloadet videoerne også.

Som medlem har du udover magasinet og månedens mønster adgang til en række bonusartikler med tilhørende videoer + nemlig alle videoer fra tidligere magasiner. Dem finder du i onlinerummet under BONUS.

Du har også adgang til et forum, hvor du kan sparre med andre medlemmer og stille spørgsmål. Maria og Louise svarer på spørgsmål på forum hver uge – som regel mandag eller tirsdag.

Og så har du adgang til temaets rabatkode, som giver rabat til en række stof- og sybutikker. Rabatkoden skifter d. 1. i de  måneder, der kommer nyt tema i onlineklubben.

 

Har du købt et enkelt nummer af “Sysiden – dit online symagasin”, får du en mail med links til download af magaasinet og det mønster, der hører med. Du skal selv gemme både magasin og mønster på din computer eller tablet/ipad, og har ikke adgang til de andre ting fra onlinerummet, som bonusartikler, forum og rabatkode til stofbutikker. Hvis du vil have adgang til disse ting, skal du være medlem.

 

Hvordan opsiger jeg mit medlemsskab eller holder pause?

 

Jeg har fået nyt dankort – hvordan skifter jeg betalingsmiddel?

Det kan du gøre når du er logget ind i online klubben. Følg denne billedguide for at ændre dit betalingskort:

skift dankort

Og her er en video der viser det mere detaljeret:

Hvordan-skifter-jeg-betalingskort from Maria Fabæch Moesby on Vimeo.

 

Hvad gør jeg hvis jeg mister magasiner eller mønstre fra måneder hvor jeg har været medlem?

Så skriver du en mail til maria@sysiden.dk, og så sender vi magasinerne til dig. Skriv din mailadresse (som du har brugt til SYsiden) og Simplero-ID i mailen, så vi kan finde dig i systemet.

Men husk at downloade undervejs. For det tager tid (som vi ellers kunne bruge på at skabe nyt indhold) hver gang vi skal svare på en mail 🙂

Forsvinder magasinet da fra onlinerummet, når der udkommer et nyt?

Ja, det gør det. Magasin og mønster er kun tilgængeligt i onlinerummet i den periode, det er udkommet. Hver anden måned får du automatisk adgang til det nye tema, når du logger ind i onlinerummet (du får en mail, der husker dig på det). Du skal derfor downloade de magasiner og mønstre, du vil gemme, og sørge for at du gemmer dem et sikkert sted på din computer eller en ekstern harddisk.

Kan man købe bladene enkeltvis uden at være medlem?

Når et tema ikke længere er aktuelt (det skiftes hver anden måned, den 1. i måneden) kan det købes i løssalg. Medlemmer af Syklubben får rabat, så de kan købe tidligere magasiner til medlemspris. Alle andre kan også købe temaerne til en lidt højere pris.

 

Hvordan får jeg rabat på tidligere temaer?

hvordan-faar-jeg-rabat-paa-tidligere-magasiner from Maria Fabæch Moesby on Vimeo.

 

Jeg har flere Simplero ID’er – kan jeg lægge dem sammen?

JA, det kan du heldigvis, og det anbefaler vi at du gør. Når du lægger dine Simplero ID’er sammen, får du med det samme login adgang til alle de produkter, du har købt, som anvender Simplero. Så selvom du har købt fra flere forskellige firmaer, behøver du kun logge ind en gang for at få adgang til det hele.

Du skal logge ind med det Simplero ID, du vil beholde. Klik på pilen i menuen øverst til højre, og vælg “Din Konto”. Her går du ned under “Login oplysninger”, hvor der er et link, der hedder “Læg mine andre Simplero ID’er sammen med dette…” Klik på det, og følg anvisningerne.

Du kan fx. få forskellige Simplero ID’er hvis du opgiver forskellige mailadresser, når du handler på nettet, da Simplero kobler ID’erne sammen med mailadressen, der er oplyst ved køb.