Snitmønstre til festtøj

Festtøj til alle kropstyper!

Skal du til fest her til vinter? Måske noget julefrokost tam-tam eller nytårs-fest?

Så har vi her svaret på hvad du skal have på.

I Sysiden #19 (#sy119) har vi nemlig fokus på festtøj – og der er mange muligheder for variationer alt afhængig af stofvalg og mønstervalg.

Du kan vælge mellem to modeller, begge i alle størrelser fra 34-54:

Festtøj til forskellige kropstyper

Til dig, der har det bedst i modeller der sidder lidt løst om maven har vi lavet en tunika med overskæringer.

Brug blonder til bærestykkerne og det øverste af ærmet for et festligt look, eller sy tunikaen i ensfarvet stof (fx en viscose eller double gauze) til hverdagsbrug. Modellen sidder til over barmen med er løs over mave og hofte.
Den er genial til stramme bukser, jeans eller et pencil skirt – og gerne på med støvler eller stiletter.

Tunikaen er et forholdvist hurtigt projekt der er perfekt til dem, der ikke nødvendigvis vil fremhæve taljen. Tunikaen kan også nemt forlænges til en kjole! 

tunika_sy119_collage

Til dig, der godt kan lide lidt tætsiddende modeller, har vi designet en kjole med en yndig hjerteoverskæring.

Bruger du blonder eller chiffon på bærestykke og ærmer, får du også kreeret et lille sexy kig til huden. Vælger du at bruge det samme stof på hele kjolen, kan du understøtte overskæringens fine hjertefacon med en tittekant – og have en kjole til hverdagsbrug.

kjole_sy119_collage

I Magasinet (som er det største vi har lavet til dato) – og i de medfølgende videoer – i tema #19, kan du bl.a. følge en tilretning af en prøveopsyning, læse om blondestof og få en guide til hvordan DU kan udregne hvor meget stof du skal bruge til en model. Og så er der selvfølgelig også masser af syteknikker og meget mere.

sy119_forside

Temaet med mønstrene og magasin og videoer finder du i Sysidens online syrum i november og december 2016.  Her kan du downloade både mønsteret og det medfølgende online symagasin, hvis du altså er medlem af syklubben. Mønstrene er i alle størrelser fra 34 -54. Som altid har du mulighed for at printe det i både A4 og A3, men også at tage det til en kopi-butik og få printet det i A0!

Læs mere om medlemskab HER og se svarene på de mest almindelige spørgsmål om SYsidens online syklub HER.