Fyld din garderobe op med basistoppe

For at have en fuldendt garderobe, skal man have en masse basistøj, som man kan mix med. I dette nye tema har vi lavet hele 3 forskellige mønstre på sommertoppe. Vi ser dem ikke kun som sommertoppe, men også som basistøj man kan bruge hele året rundt. Det er toppe som passer til bukser og nederdele – cardigans og jakker. Man kan dresse dem op og ned til enhver lejlighed – det er det, der er så godt ved basistøj.

3 MØNSTRE : Vævet top med læg + T-shirt +Tanktop

I dette magasin guider vi dig med billeder og videoer, så du kan sy perfekte toppe. Vi lærer dig blandt andet hvordan du kan sy pæne kanter med og uden kantbåndsfolder på symaskinen.

Alle mønstrene finder du i tema #17 af Sysiden online syklub (Juli – August 2016), hvor du kan downloade både alle mønstre og det medfølgende online symagasin.

Klik her for at købe Sysiden 17

sy17Forside

Dette magasin indeholder billeder og videoer med syteknikker, som hjælper dig til at få lavet den perfekte top. Lær også om hvordan du kan ændre mønsteret og hvordan du konstruerer  tulipanærmer.

Magasin-juli-august-sy117_Page_03

De 3 toppe

T-shirten og tanktoppen er lavet til jersey og det er meget hurtige projekter. T-shirten er med korte ærmer, men du kan nemt lave dem længere efter vejledningen i magasinet.

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Mangler du et mønster til en ny top eller t-shirt, så KLIK HER og læs om Magasinet #SY117 der ind… […]

Kommentarer er lukkede.