coverstitch Hvilken skal du vælge Sysiden.dk

Hvilken coverstitch-maskine (eller dæksøm-maskine) skal du vælge?

Har du egentlig brug for en coverstitch (dæksøm) maskine?

Og hvilken coverstitch maskine skal du vælge?

I de seneste tre udgaver af Sysidens  symagasin (som du får, når du er medlem af Sysidens syklub – og som også kan købes enkeltvis her), har vi testet og anmeldt forskellige coverstitch maskiner – også kendt som dæksøm-maskiner.

Coverstitchmaskinen kan du f.eks. bruge du når du vil sy oplægningskanter i jersey. Dæksømmen, som maskinen laver, er nemlig elastisk og der er derfor helt perfekt til det formål. Den er også genial til halskanter (især hvis du også investerer i en kantbåndsguide til maskinen) på t-shirt og kjoler i jersey og andre strikstoffer. Og så laver den virkelig pæne – og holdbare stikninger som er god som pyntestikninger når du syr denim.

Alle artiklerne i symagasinerne går i dybden og forklarer mere grundigt hvordan man bruger maskinerne, men nogle gange har man bare brug for en hurtig sammenligning, for bedre at kunne tage en beslutning – så vi har besøgt Jørgen fra Byens Sycenter på Amager og har fået ham til at gennemgå og fortælle om de forskellige coverstitch maskiner.

God fornøjelse!

PS. Husk, at du som medlem af Sysidens Syklub får 10% rabat når du køber din nye maskine hos en af vores samarbejdspartnere og bruger din rabatkode (og så har medlemskabet hurtigt tjent sig ind!)