Stylist kropstype

Katrine, stil og kropstyper

Katrine er stylist.

Hun ved en hel masse om hvordan kropstyper er forskellige – og om hvilke ting klæder hvilken kropstype. Og hun ved en hel masse om hvordan man med små greb kan samle et outfit så det virker og fremhæver ens stil og gode sider. Så man føler sig godt tilpas OG ser fantastisk ud.

Uanset om man syr det selv eller om man køber færdigt tøj. Eller gør begge dele.

Og vi er simpelthen så heldige at vi har fået Katrine til at skrive nogle artikler til SYsiden – dit online symagasin – og også her til bloggen, så du også kan blive klogere på hvilke detaljer du skal lægge vægt på når du designer og syr dit tøj.

Katrine har også en gratis gave til dig: Nemlig e-bogen De 7 kropstyper. Den kan du downloade på Katrines hjemmeside – og der kan du også se hvordan du kan møde hende og få personlig vejledning og gode råd til din stil og kropstype.

KH Logo med web

3 Spørgsmål og svar til Katrine:

Hvorfor laver du egentlig det du gør?
Jeg er fascineret af mennesker, deres historier, udfordringer, kriser og drømme.
Jeg bliver simpelthen glad af at kunne hjælpe dem videre, ud, væk og FREMAD og det får jeg mulighed for som stylist. Og jeg tror på, at når jeg elsker mit arbejde så smitter det naturligt af på mine kunder. Det holder i hvert fald stik indtil nu.

Er du uddannet stylist?
Ja, det er jeg. I København.

Og så har jeg en kæmpe portion erfaring med i bagagen fra andre brancher, hvor jeg gennem rigtig mange år har fået solidt kendskab til visuel identitet.
Gennem opgaver indenfor markedsføring, design, dekoration, styling og kommunikation har jeg fået indgående kendskab til mennesker, farver, former og æstetik og ved hvad der fungerer rent optisk og specielt hvad der ikke gør. Og så holder jeg mig løbende uddannet – det synes jeg er rigtig vigtigt.

Hvad kan jeg egentlig bruge dig til?
Mange ting, men først og fremmest kan jeg hjælpe dig med at få styr på din samlede fremtoning, så pakken balancerer. Så du har det godt med den du er – og det ses.

Jeg er nok ikke det, man forbinder med en typisk stylist, hverken af overbevisning eller udseende! Jeg er bygget som kvinder er flest og er langt mere interesseret i mennesket end moden.

Jeg tror på, at vi ikke nødvendigvis behøver tilhøre en bestemt stilgenre for at føle os godt tilpas og se godt ud. Og du vil absolut ikke opleve mig som en dikterende tornado med lyst til at klemme dig ned i en boks med begrænsninger. Løsningen er inden i dig – det eneste du måske mangler er nøglen til at låse dit potentiale op og slippe din personlighed fri, og det kan jeg hjælpe med.

 

Glæd dig til at læse mere. Katrines første blog-indlæg er lige HER.

Du kan følge Katrine på Facebook HER og på Twitter HER

 

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] I dag skriver stylisten Katrine om kropstyper og nederdele – og især med fokus på de kropstyper, der har fyldige lår, numse og mave. Læs mere om Katrine HER. […]

Kommentarer er lukkede.