Lær at sy bukser med Sysiden i februar

Lær at sy bukser til dig selv, og variere designet, så det passer lige præcis til dig!

Temaet i februar 2015 i Sysidens online syklub er bukser.

Designet er inspireret af herrebukser, og har skrålommer og læg på forstykket, men vi har naturligvis sørget for at pasformen er feminin og ikke klodset. Louises bukser på forsiden af magasinet er syet i stof fra Stof&Stuff, som er en af Sysidens samarbejdsbutikker, hvor medlemmer af Sysiden får rabat på metervarer.

Kender du Sysiden?

Som medlem af Sysiden får du hver måned adgang til et nyt tema. Hvert tema består af et mønster og et online magasin, og ofte er der også bonus artikler, som kun medlemmer har adgang til. Og så er der jo også føromtalte rabatordning med stofbutikker, der giver rabat, og gratis medlems arrangementer rundt i landet.

I februars tema kan du, ud over at lære at sy bukser, også læse et interview med designeren Anna von Aabling, der designer luksustøj til muslimske kvinder. Du lærer syteknikker og tilretninger, så dine bukser både kommer til at sidde godt og være pænt og “rigtigt” syede, og du bliver præsenteret for en af vores favorit sydimser – et presseføl. Se hele indholdsfortegnelsen her:

Lær at sy bukser

 

Et presseføl er guld værd, når man syr tøj til sig selv. Det hjælper dig med at få presset fx. indsnit og kurvede sømme, uden at komme til at presse uønskede folder i resten af stoffet. I februar magasinet sætter vi fokus på presseføl, og har bl.a. et link til dig, så du kan købe et presseføl til rabatpris.

Lær at sy bukser

 

Noget af det sværeste ved at sy bukser, er at få dem til at passe ordentligt til kroppen. Derfor har vi lavet en guide til dig, med de 6 mest anvendte teknikker til tilretning af bukser. Det er de tilretninger, man også bruger i industrien, men når du syr til dig selv har du en fordel, man ikke har i industrien. Du skal nemlig kun have bukserne til at passe til dig selv, og det er meget nemmere end at lave noget, alle skal kunne passe. Så brug teknikkerne fra industriens dygtige konstruktører, til at få en pasform i dine bukser, der er meget bedre end det, du kan købe dig til i en butik.

Lær at sy bukser

 

 

Når du har fået dine bukser til at sidde godt, så skal du sy dem. Og det skal du naturligvis gøre med de rigtige syteknikker. Vi lærer dig bl.a. at sy en gylp lynlås, bæltestropper og linning. Du får det hele serveret i nemme trin-for-trin guides med billeder, så du kan “abe efter” indtil du har styr på teknikkerne.

Lær at sy bukser

 

Som altid kan du også lære at ændre designet på mønsteret. Det er jo ikke alle, der synes om det samme. Men heldigvis er det nemt at lave om på detaljerne, så det kan lade sig gøre at sy vidt forskellige bukser med samme gode pasform, ved blot at ændre nogle få ting. En af de ting, der er oplagte at lege med, er skrålommerne. Og dem får du 3 forskellige guides til at ændre, så du får et mere personligt udtryk i dine bukser. Bl.a. kan du lære at sy en indfældning som denne i kanten af lommeåbningen:

Lær at sy bukser

 

Månedens tema er kun tilgængelig for medlemmer hele den måned, det udkommer. Et medlemskab koster 99 kr om måneden, og kan opsiges lige når du vil – du kan nemlig gøre det selv, når du er logget ind.

Du kan blive medlem af Sysidens online syklub her <<

Du kan også vente til buksetemaet kan købes i løssalg i løbet af marts. Så kan du købe magasin og mønster for 119 kr, men går glip af alle de gode medlems fordele. Men det er naturligvis helt op til dig selv.

Få adgang til mønster og magasin om buksesyning i løbet af et par minutter – klik her <<

 

3 replies
  1. Eny says:

    Jeg forstår ikke hvordan jeg skal logge på og hvad jeg skal skrive .undskyld hvis der er noget jeg har misforstået har prøvet at skrive før men fik ikke svar retur ,derfor prøver jeg igen Eny

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] med opsmøg i skabet. (Hvis du ikke ved hvad det er, så læs om buksernes historie i Sysiden No. 7, eller skriv “pedal pushers” i google […]

Kommentarer er lukkede.