Sysiden marts 2015

Forårets bluser og kjoler i marts i Sysiden

Sy forårets bluser og kjoler med SYsiden i marts!

Marts måneds tema i Sysidens online syklub er bluser og kjoler, der er nemme at sy og variere designet på.

Månedens mønster er nemlig en hel enkel oversize bluse eller kjole, der kan sys i tynde vævede stoffer eller i jersey-stoffer med godt fald.

Kigger man på moden her i foråret, så er blonder, gennemsigtige stoffer og blomsterprints (og print i det hele taget) kæmpe store tendenser. Det kan være rigtig svært at arbejde med de tre ting, og for at få en nem succes, er det en god idé at starte med et simpelt mønster uden for mange sømme. Så det har vi lavet i denne måned.

Kender du Sysiden?

Sysiden er en online syklub, der hver måned giver dig adgang til et mønster i str. 34 -54 + et magasin fyldt med artikler, der guider dig gennem designændringer til mønstret (så du kan lave mange forskellige versioner),  lærer dig gode syteknikker (via artikler og videoer) og viser dig hvordan du kan tilrette mønstret til din krop. Derudover får du, som medlem af Sysiden rabatter hos en lang række stofforretninger og symaskineforhandlere og adgang til medlemsarrangementer og et forum, hvor du kan spørge om syning.

I marts måned kan du lære alt om hvordan du selv laver og syr skråbånd, lære at håndtere de besværlige diva-stoffer (yes, vi taler om silke og andet luksus), blive inspireret til en masse forskellige designs, lære at sy franske sømme og endda få lov at se ind i et medlems syrum. 44 sider til dig – fyldt med inspiration.

indhold marts sysiden bluse

 

Månedens dims er en skråbåndsfolder og vi guider dig igennem hvordan du kan bruge sådan en til at lave det helt rigtige skråbånd til dit projekt.

skråbånd sysiden

 

Og så har vi en masse designinspiration til dig. Vi inspirerer dig f.eks. til at lave overskæringer og til hvordan du laver blusemønstret om til en trendy kjole, der kan styles til både hverdag og fest.

sy nem kjole med SYsiden i marts

Både bluse og kjole-versionen er fantastisk til diva-stoffer. Og vi viser også hvordan du klipper og syr med silke, blonder, viscose, chiffoner og alt det andet levende, men udpræget luksuriøse, stof og får et godt resultat.

sy med silke

 

Månedens tema, med mønster og magasin, er tilgængelig for medlemmer hele den måned, det udkommer. Et medlemskab koster 99 kr om måneden, og kan opsiges lige når du vil – du kan nemlig gøre det selv, når du er logget ind.

Du kan blive medlem af Sysidens online syklub her <<

Du kan også vente til magasinet kan købes i løssalg i april. Så kan du købe magasin og mønster samlet for 119 kr, men går glip af alle de gode medlemsfordele.

Få adgang til mønsteret og magasinet i løbet af et par minutter – klik her <<