Sysiden.dk - Dit online symagasin!

Nyt Online Symagasin!

Her åbner snart et nyt online symagasin med månedlige mønstre på voksentøj, børnetøj og sjove ting, artikler om syteknikker og anmeldelser af produkter, samt skridt-for-skridt vejledninger og Sådan-gør-du videoer.

Sysiden.dk Dit online symagasin!

Glæd Dig!

 

9 replies
 1. Inge Fredsted says:

  Hej Maria.
  Tillykke med dit nyeste påfund 🙂 Jeg forestiller mig, at der vil være mange piger/damer, der vil synes om dette. Jeg lover, at anbefale det hvorend jeg kommer frem. Måske ses vi en dag – igen. Knus fra Inge

 2. Dorthe Hansen says:

  Hej
  Super fed ide, med online sydside, det vil jeg glæde mig rigtig meget til.
  Held og lykke
  Dorthe

 3. Connie says:

  Signe og Maria
  Det lyder godt, endelig en noget et for synørder og syperfektionister.

  • Sysiden.dk says:

   Hej Lotte
   Jeps, det kan det! 🙂

   Men videoerne fylder noget, så det er rart hvis man har wifi når man skal se dem, så man slipper for at de fylder hele ipad’en…

 4. Betina Laugesen says:

  Hejsa.
  Jeg vil lige høre om i har tænk jer at sende mails om når der er nyt på siden?
  For så vil jeg meget gerne have en. 🙂

Kommentarer er lukkede.