Sysiden #16: Sommerjakker på med forskellige funktioner

Instagram: #sy116 #sysiden @sysiden.dk 

Normalpris: 119, – kr. Medlemspris (med rabatkode): 99, – kr.

1 MØNSTER – 2(3) forskellige jakker :

Dette tema handler om sommerjakker til det danske sommervejr, som ja er ret ufousigeligt. Vi har lavet et mønster til dig, som kan laves om til flere forskellige jakker, ved få ændringer på mønsteret. Stofvalget har også ret stor betydning for hvad jakken skal have af funktioner.

Vi har i dette tema syet en let sommerjakke, som man lige tager over, hvis det ikke er helt t-shirt vejr. Den anden er en regnjakke med hætte. Vi vil faktisk gerne have at du laver begge dele, for så du i hvert fald dækket ind til det danske sommervejr 🙂

Hvis du ikke har prøvet at sy en jakke før, så læs videre her! I dette magasin guider vi dig med billeder og videoer, så du let selv kan sy din nye sommerjakke.

Mønstret finder du i tema #16 (fra Maj-Juni 2016), hvor du kan downloade både mønsteret og det medfølgende online symagasin.

–> klik her for at hente tema #16<–

 

Symagasinet indeholder sy guides med trin for trin billeder og videoer, som lærer dig hvordan du kan sy de svære ting, en jakke nu kan have. Du finder også artikler om konstruktion af en hætte, hvordan du pynter din jakke og hvordan du let ændre mønstret til fx en regnjakke, som vi har syet.

 

 

 

 

Få inspiration til hvilket stof du kan sy din nye jakke i, så den får det udtryk du gerne vil have.
Jakken her er syet i en kraftig georgette – ja georgette kan man også sy jakker i – det er nemlig rigtig godt til en sommerjakke som denne. Det er både let og blødt.
IMG_7071

Denne jakke er syet i en kraftig georgette

 

I magasinet får du masser sy hjælp i form af trin-for-trin billeder samt videoer. Det gør det let for dig, som ikke er så erfarne med en symaskine.

 

Regnjakke

Maria har laver en regn-version af sommerjakken. Den er syet i regtøjstof, og har fået tilføjet en hætte og en lynlås midtfor.  Og den er faktisk ret let at sy, også selv om det er regntøjsstof – vi giver dig hele 9 tips til hvordan du let syr i sådan noget “mærkeligt” stof.

 

 

Den tredje jakke

Louise har videre udviklet på mønstret og lavet en lang sort jakke. Den udvikling blev til en blogpost som du kan du læse lige HER

sortjakke-bag

 

>>> KØB TEMA #16 HER <<<

>> Bliv medlem af Sysiden og få det aktuelle tema + rabat på dette tema <<