Sysiden #19: Tunika og Kjole med overskæringer

Instagram: #sy119 #sysiden @sysiden.dk

Normalpris: 119, – kr. Medlemspris (med rabatkode): 99, – kr.

 

–>HENT DIT SYMAGASIN OG MØNSTRE HER<–

 

Sysiden #19 får du mønster på kjole med hjerteoverskæring + på tunika med overskæring. Begge mønstre egner sig fortræffeligt til at blive syet i diva-stoffer (som du kan læse meget mere om i Sysiden #8) og i blonder (som du kan læse om i #11). Og så er de perfekte til fest!

Tunikaen gør sig godt med stramme bukser, jeans eller pencilskirt – og så et par stilletter og et par armbånd. Og kjolen er skøn med både støvler og stiletter og tager bestemt heller ikke skade af et par spændende strømper.

 

 

Mønstrene er i alle størrelser fra 34-54

–>KØB Tema #19 HER <–

 

 

 

Magasinet indholder en masse videoer og artikler om syteknik i blonde og hvordan du fx laver en lille fin rullesøm i silke. Du kan også læse om hvordan du beregner hvor meget stof du skal bruge til dine modeller.

Se den fulde indholdsfortegnelse her:

 

I magasinet kan du også lære en hel masse om tilretning. Du kan fx følge noget af Marias arbejde med en prøveopsyning af kjolen.

 

Masser af trin-for-trin artikler og videoer, som gør det let for dig at sy blondekanter, usynlig-lynlås og for i din kjole . Så vær ikke bange for at kaste dig ud i det 🙂

 

 

Tunika syet i en let silke-geogette med sort blonde som en fin designdetalje på ærmer og ryggen. Du kan også vælge at sy den i en lække viskose og sætte chiffon i overskæringerne. Leg selv med ideen om stof sammensætningen.

 

 

 

Kjolen med hjerteoverskæring er syet i blød twill og med blonde foroven og i ærmerne. Men du kunne så sy den i Satin og chiffon i sammefarve. Du bestemmer helt selv, hvor fint det skal være.

 

 

–>KØB Tema #19 HER <–