Sysiden #22: Hættetrøje + Træningstights + Yogabukser – Stort tema om tøj til træning og afslapning

Instagram: #sy122 #sysiden @sysiden.dk

Normalpris: 119, – kr. Medlemspris (med rabatkode): 99, – kr.

 

–>Køb tema # 22 HER <–

 

I dette tema får du mønstre på hele 3 forskellige stykker tøj. Mønstre på tøj som du helt selv kan bestemme om du vil bruge til træningstøj eller som afslapningstøj. Det er kun stofvalget som er afgørende for hvad det skal bruge til.

Hættetrøjen – SY122C

Hættetrøjen er med lynlås midt-for og med et sidestykke som gør, at den får en rigtig god pasform. Lommerne er syet ind i en sammensyning med en synlig lynlås. Vi har syet trøjen i en sort softshell, som kan bruges til sportsbrug og i en lækker blød isoli som er lidt mere til hverdags-brug.
Inde i magasinet viser vi også, hvordan du kan ændre få ting på mønstret og sy en helt almindelig hættetrøje uden lynlås.

 

 

Træningstights – SY122B
Det er meget populært lige nu at have tights i forskellige farver og med overskæringer, som er med til at understrege eller illudere gode kropsformer. Derfor har vi lavet nogle til dig, så du også kan sy dine helt egne træningstights med overskæringer.
Taljen kan du lave på 2 måder. Enten helt almindelig med en bred elastisk som er foldet om og stukket fast – det er godt til løbebukser. Eller med en bred ribkant, som er behaglig at have på hvis du vil bruge dem til fx gymnasik eller yoga mm.

Du kan også bruge mønstret til at sy et par helt almindelige leggings som du kan bruge under en kjole. Det kan du læse mere om i magasinet. Ligeledes har vi også skrevet om hvordan du helt selv kan designe dine egne tights med overskæringer.

 

 

Yogabukser – SY122A
Det tredje mønster som følger med dette tema er yogabukser. En helt klassisk blød buks med elastik i taljen, som sidder til omkring numse og lår og med vidde i benene. Vi har syet dem i en lækker strækvelour, men du kan også sy dem i fx en jersey eller isoli. De er super lette og hurtige at lave 🙂

   

 

Mønstrene er i alle størrelser fra 34-54!

 

Det medfølgende tema med symagasin og videoer: SYSIDEN #SY122 – Maj-Juni 2017

 

 

Magasinet er fyldt med artikler om blandt andet hvordan du finder den bedste overlocker, som passer til dig og dit behov. Hvordan du syr flatlock på din overlocker og lidt omkring sportsstof og meget mere.

Magasinet indeholder også mange syartikler med syteknik, som guider og hjælper dig til at sy fx, lynlåse og lommer i trøjen mm. Du kan bl.a også læse om hvordan du selv designer dine egne træningstights.

Se den fulde indholdsfortegnelse her:

 

 

Masser af trin-for-trin artikler.

 

 

 

Vi har syet trøjen i en sort softshell, som kan bruges til sportsbrug og i en lækker blød isoli som er lidt mere til hverdags-brug.

Inde i magasinet viser vi også, hvordan du kan ændre få ting på mønstret og sy en helt almindelig hættetrøje uden lynlås.

–>Køb tema # 22 HER <–