Sysiden #24: Blazer-jakker som du kan sy

Instagram: #sy124 #sysiden @sysiden.dk 

Normalpris: 119, – kr. Medlemspris (med rabatkode): 99, – kr.

 

–> HENT Sysiden tema #24 HER

 

 

 

 

Denne gang skal det handle om blazer-jakker. Vi har lavet to grund-versioner: En klassisk med revers og krave og en nemmere version med smal påsyet krave.

 

 

Klassisk blazer-jakke med reverskrave

 

Blazer-jakke med smal krave – NEM AT SY! Syet i en ponte de roma/luksusjersey fra CITYSTOFFER.DK

Magasinet er fyldt med trin-for-trin artikler og videoer der i detaljer viser dig, hvordan du skal sy de sværere detaljer, som fx reverset.

 

 

 

NEM VERSION og designdetaljer

Vi viser dig også hvordan du kan lave mønstret endnu nemmere at sy, ved at lave en version, der hverken har fór eller skulderpuder.

Og så kan du lære hvordan du med få simple metoder  kan pifte din krave op med kontraststof, som giver jakken lidt mere kant.

 

Denne jakke er syet i kogt uld, med kravedetalje i imiteret læder. Den er også lavet helt uden fór og skulderpuder, og sømmene er pyntet med skråbånd , også i imiteret lædder som passer til kraven.

 

 

Marias jakke her, er syet i ponte de roma jersey(luksusjersey) med silkefór. Selve reversstykket har hun lavet sort, som giver et super godt spil til den melerede mørke ponte.

 

 

Blazerjakken kan sys i både strik og fast stof

Vi har syet vores jakker i en tynd frakkeuld og i Ponte de roma (som altså er en dobbeltstrikket jersey). Og du kan bruge begge dele – og alt muligt ind i mellem. Blazerne får selvfølgelig et forskelligt look afhængigt af stofvalget. Saml inspiration ved at kigge på billederne her i magasinet og ved at se på blazere i butikkerne.

 Mønstrene er i alle størrelser fra 34 – 54

 

 

 

Louises klassiske blazer-jakke er syet i en flaskegrøn tynd jakkeuld og med almindeligt acetatfór. Den hvide skjorte er fra sysiden #sy120

KLIK HER for at finde mønstret på skjorten.

 

–> KØB Sysiden tema #24 HER