Instagram: #sy126 #sysiden @sysiden.dk 

Normalpris: 119, – kr. Medlemspris (med rabatkode): 99, – kr.

 

–> Få fingrene i Sysidens tema #26 HER <–

 

 

Tema #26  får du et rigtigt godt basismønster til bluser syet i vævet stof.

Vi har nemlig lavet et mønster på en bluse med tre forskellige forstykker (en helt enkel, med masser af plads til leg og design, en med flæseskød og en med vandfald). Der er også forskellige typer ærmer: Et kort ærme, et enkelt ¾-længde ærme, som du selv kan forlænge, hvis du ønsker det, og så har vi lavet en cool manchet, som kan give det lille ekstra pift til ¾ ærmet. Blusen har i udgangspunktet en lukning med slids og knap midt-bag, men det er nemt at lave andre typer af lukninger.

Mønstrene er, som altid, i alle størrelser fra 34 – 54

 

–> Hent mønstrene HER <–

 

Du kan mikse alle mønsterdelene på kryds og tværs, og her ved få +12 forkellige bluser. Hvilken en skal du sy?

 

Sysidens online symagasin

I magasinet Sy126 kan du selvfølgelig se trin-for-trin fotos og lære at sy de forskellige detaljer. Derudover kan du følge en tilretning af bluse-mønstret, lære at lave knaplukninger og læse artikler om bl.a. stil og styling.

–> KØB Sysidens #26 HER <–

 

Læs om hvordan vi har tilrettet denne bluse til Charlotte.

I magasinet er der masser af trin for trin billeder som viser dig hvordan kan sy de lidt svære ting.

Læs om hvordan en kjole kan bruge til 6 forskellige looks.

Nanna fra (How To Do Fashion) har besøgt Dior udstillingen i Paris og har til magasinet skrevet en artikel om Christian Dior og hans flotte kjoler.

 

 

 

 

Det koster KUN 99,-  for to måneders medlemsskab (og der er ingen binding)

 

Medlemmer får adgang til de nye temaer før alle andre, og de får desuden en rabatkode, der giver gode rabatter på stof og sytilbehør i forskellige butikker rundt i landet. Medlemmer får også adgang til at se bonusartikler og videoer, der ikke bliver delt andre steder end i online-klubben. Der er ingen binding ved medlemsskab, udover den periode, du betaler for, når du melder dig ind, og du kan altid sætte dit medlemsskab på pause med 3 klik eller ved at skrive til os. Prisen for 2 måneders medlemskab af online-klubben er 99 kr. Når magasiner og mønstre kommer i løssalg koster de 119 kr pr. tema.