Sysiden #30: Tætsiddende bukser – konstrueret til din kropstype

Instagram: #sy130 #sysiden @mariadenmark.dk 

Normalpris: 119, – kr. Medlemspris (med rabatkode): 99, – kr.

 

BUKSEMØNSTER TIL DIN KROP

I dette tema får du noget helt særligt: Du får nemlig et bukse-mønster, der er tegnet på en måde, der gør det nemmere for dig at tilrette det!

Vi har lavet det samme mønster til to forskellige kropstyper: Dem, hvor taljen er mere end 25 cm mindre end hoften , og dem hvor taljen er mindre end 25 cm mindre end hofte.

Bukserne er designet til vævet stof. Du kan vælge at bruge stof med en lille smule komfortstræk (2 % elastan) så de bliver mere komfortable at have på. Men du kan også bruge stof helt uden stræk. Vi har syet bukserne i en bomuld med let stræk, en buksevare med komfortstræk, en twill (uden stræk) og en bukseuld.

 

Designvalg

Vi har lavet to forskellige bukse-modeller: En med linning og runde lommer foran. Og en uden linning, som bare afsluttes med indvendig belægning i taljen. Benene er lige, og bliver en smule smallere forneden.  Begge versioner er med usynlig lynlås midt-bag eller i siden.

Men du kan sagtens bruge mønstrene til alle mulige andre modeller. I magasinet viser vi dig, hvordan du kan variere lommerne, og ændre benvidden. Du kan også tilføje bærestykker, baglommer, lave gylplukning og linning med overlap, og mange andre ting.

Mønstrene er, som altid, i alle størrelser fra 34 – 54

Mønstret finder du i tema #30 (fra September – Oktober 2018), hvor du kan downloade både mønsteret og det medfølgende online symagasin.

–> klik her for få fingerne i tema #30<–

 

INDHOLD I TEMAETS SYMAGASIN – Tilretning af bukser og syteknik

Når du vælger den rigtige model og størrelse fra starten, er du allerede rigtig langt med tilretningen. Men som altid, og især med bukser, anbefaler vi, at du laver en (eller flere) prøveopsyninger og tilretter dem, før du klipper i det rigtige stof. I magasinet kan du finde en kæmpe-stor artikel, der viser dig hvordan vi har tilrettet et par bukser. Du kan få mange flere tips i bonusmaterialet om tilretning som følger med.

Du kan sagtens bruge mønstrene til alle mulige andre modeller end dem vi har lavet. I magasinet viser vi dig, hvordan du kan variere lommerne, og ændre benvidden, men du kan også tilføje bærestykker, baglommer, lave gylplukning og linning med overlap, og mange andre ting. Du kan se hvordan du laver flere designændringer i bonusmaterialet om designændringer til bukser.

 

 

 

 

kæmpe-stor artikel, der viser dig hvordan vi har tilrettet et par bukser, og du kan få mange flere tips i bonusmaterialet om tilretning.

Trin-for-trin vejledning med syning af bla. usynlig lynlås og firkantede lommer

 

Designtips – fx slids i benene

 

Lær hvordan du konstruere og syr firkantede lommer i dine bukser

–> klik her for få fingerne i tema #30<–

>> Bliv medlem af Sysiden og få dette tema + rabat på alle de andre temaer <<

 

 

Error : Couldn't Get Data From Instegram