Sy jakke til det danske sommervejr

Nu vil vi lære dig, hvordan man syer den en sommerjakke. Vi har lavet et mønstre til dig, som kan bruges til flere forskellige former for jakker. En let sommer jakke, som man lige tager over, hvis det ikke er helt t-shirt vejr. Eller du kan gå hele vejen og lave en regnjakke. Vi vil faktisk gerne have at du laver begge dele, for så du i hvert fald dækket ind til det danske sommervejr.

Hvis du ikke har prøvet at sy en jakke før, så læs videre her! I dette magasin guider vi dig med billeder og videoer, så du let selv kan sy din nye sommerjakke.

Mønstret finder du i tema #16 af Sysiden online syklub (fra Maj-Juni 2016), hvor du kan downloade både mønsteret og det medfølgende online symagasin.

–> klik her for at hente tema #16<–

sy116-forside2

Symagasinet indeholder sy guides med trin for trin billeder og videoer, som lærer dig hvordan du kan sy de svære ting, en jakke nu kan have. Du finder også artikler om konstruktion af en hætte, hvordan du pynter din jakke og hvordan du let ændre mønstret til fx en regnjakke, som vi har syet.
 indhold-sy116
Få inspiration til hvilket stof du kan sy din nye jakke i, så den får det udtryk du gerne vil have.
Jakken her er syet i en kraftig georgette – ja georgette kan man også sy jakker i – det er nemlig rigtig godt til en sommerjakke som denne. Det er både let og blødt.
IMG_7071
Vi er vild med vores regnjakke! Det kan du nemlig også bruge jakke mønstret til. Og den er faktisk ret let at sy, også selv om det er regntøjsstof – vi giver dig hele 9 tips til hvordan du let syr i sådan noget “mærkeligt” stof.
IMG_2756
Maria og Signe har også lavet en fantasiske flot sybog om Nederdele. Signe har skrevet en artikel om hvordan bogen bliver til og hvordan der blev festet da bogen blev udgivet.

>>Kig ind i bogen her<<

>>Læs om bogen her, hvor der også er links til forhandler<<

Bibi8
Mangler du en sommerjakke – eller flere til din garderobe. Så skal du bare til have gang i symaskinen.

>>Eller bliv medlem af Sysiden og få rabat på tema #16<<