Lækre nemme bukser

Sy selv: Nemme bukser i god stil

Louise præsenterer: Nemme bukser i 3 lækre udgaver

Louise har lavet de lækre bukser fra  Sysiden nr 15 i 3 forskellige udgaver. Her fortæller hun om dem og om den proces der forfiner mønstret buks for buks, til det er præcis som Louise vil have det:

 

Sysiden bukser i prikket viscose

Jeg er bogstaveligt talt VILD med de nye bukser fra Sysiden nr 15. Jeg vil her vise dig 3 forskellige, som jeg har syet.

Yes jeg har hofter! og har jeg ikke behov for at fremhæve dem. Derfor syr jeg bukserne uden drapering, som passer bedst til min kropsform. Her er det første par, som jeg syede i en blød viscose. Jeg har ikke ændret noget på mønstret, kun sat en lidt bredere elastik i taljen. Dem syntes jeg dog kom til at sidde lidt for højt oppe, og hvis jeg rykker dem længere ned op på hoften, får jeg lidt for meget hængerøv. Men pyt..det retter jeg da bare til på næste model.Bløde bukser SysidenNæste model, syet i en blød og virkelig lækker viscose i en flot blå denim farve, som er på højeste mode lige nu. Nu har har jeg sænket taljen 2 cm, for at udgå for meget hængerøv. De er som de skal være til vævet stof!

thumb_IMG_4838_1024

Sidste par, syet i en lækker sort Ponte de Roma jersey. Det har jeg syet i en mindre størrelse, for jeg ville ikke have dem så loose som de er i viscose. Jeg har også her sænket taljen og sat en bred elastik i.

Alle bukserne er dejlige at have på, og det gode ved dem er at man kan bruge dem som fritidsbukser, eller style dem op til fest med et par fede sko og en lille jakke. For eksempel Sysidens lille jakke som jeg har på her.

 

VIS OS HVAD DU HAR LAVET – vi vil så gerne se det! Vi har lavet en gruppe på Facebook, hvor du kan dele dine modeller du har syet. Gruppen hedder Sysiden – syrum

Brug også gerne hashtagget #sy115 og #sysiden, og følg os meget gerne på instagram: @sysiden.dk.

 

Hvis du ikke er medlem endnu –> Så kom med! (det koster kun 99 kr hver anden måned, og der er ingen binding!)