Symønster til pencilskirt

Symønster til pencil skirt: SY109

Normalpris: 119.-
Medlemspris (med rabatkode): 99.-

–> KØB mønster til pencilskirt her <–

Dette mønster er til et pencilskirt med gå-slids og for. Mønsteret er lavet til vævet stof, evt. med en smule stræk. Der skal være godt hold i stoffet, så der ikke kommer “numse” i den færdige nederdel, når den har været brugt et par gange. Mønsteret er lavet i str. 34-54 (se størrelsesskema nederst på siden).

Nederdelen har fire indsnit både foran og bagpå, som giver denne nederdel en særlig god pasform, fordi den former sig om taljen og hofterne og giver en timeglasfacon, selv hvor der næsten ingen er.

Indsnittene er også nemme at bruge i designændringer, for at få et andet udtryk i din nederdel. Vi lærer dig, hvordan du flytter indsnittene og laver nogle nye fine linjer i nederdelen, mens du bevarer den gode pasform.

Du skal bruge 1 længde stof + lidt ekstra til linning – i alt 80 cm – hvis stoffet er i normal bredde (140 cm). Hvis stoffet er smallere, eller hvis du skal sy større end str. 48, kan du måske få brug for 2 længder.

Mønstret er et pdf-mønster, som du udskriver på din hjemmeprinter og selv samler. Der følger en vejledning med til at samle mønsteret efter, hvis du ikke har prøvet det før.

Læs mere om syning af pencil skirt her:
Topmaven skal væk – Stor mave tilretning
Sy professionelle indsnit uden tutter i bunden
Den gode pasform i dine nederdele
Stof til nederdel – hvad skal jeg vælge
Sådan finder du den rigtige størrelse til din nederdel

Det medfølgende magasin: Sysiden No. 9 – April 2015

 

Sammen med dit mønster, får du også et online magasin. I april måned 2015, hvor dette mønster og magasin udkom i online syklubben, handler online magasinet om nederdele.

Vi viser dig hvordan du syr slidser, flytter indsnittene så de bliver en designdetalje på en ny måde, hvordan du syr en usynlig lynlås i din nederdel og laver en tilretning til stor bagdel. Og så har vi også interviewet Pia og Jytte, som står bag stofbutikken MeterMeter, som vi er ret begejstrede for, her på Sysiden.

Symagasin nederdel

 

>> DOWNLOAD mønster og magasin HER <<

 

Du får lige et kig på hele indholdsfortegnelsen og nogle eksempler fra magasinet. Der er 41 sider og de er alle sammen proppet med guides, kloge ord om syning og lækre billeder.

aprilindhold3

>> HENT mønster og magasin HER <<

Sysiden pencil skirt

Pages from SysidenMagasin9April2015.pdf_Page_2

Pages from SysidenMagasin9April2015.pdf_Page_4

>> HENT mønster på pencil skirt og magasin HER <<

 

Størrelsesskema for symønster på pencil skirt

Størrelser sysiden