symønster oversize bluse

Symønster på Oversize bluse og kjole: SY108

Normalpris: 119, – kr.
Medlemspris (med rabatkode): 99, – kr.

–> KØB Oversize Bluse/kjole HER <–

Symønstret er til en hel enkel oversize bluse eller kjole, der kan sys i tynde vævede stoffer eller i jersey-stoffer med godt fald. Mønstret er i størrelse 34 -54. (se størrelsesskema nederst på siden)

Blusen eller kjolen er nem at variere designet på. Den kan få ny halsudskæring, længde, raglanærmer, knaplukning osv. Og vi lærer dig hvordan i det medfølgende magasin med videoer.

Oversize blusen eller kjolen er perfekt til blonde-stoffer, fine silker og viscoser og til bløde viscose-jersey’er. Især hvis stoffet har print. For det er lige linjer, og ikke mange sømme, hvilke gør det nemt at få mønstre til at passe sammen.

Du skal bruge 1 længde stof (dvs. ca. 65 cm til blusen, ca 110 cm til kjolen) hvis stoffet er i normal bredde (140 cm). Hvis stoffet er smallere, eller hvis du skal sy i over str. 48, kan du måske få brug for 2 længder. Køb mere stof hvis du selv vil lave skråbånd til kantning af blusen eller kjolen (se hvordan i magasinet).

Mønstret er et pdf-mønster, som du nemt udskriver på din hjemmeprinter og hurtigt samler.

Læs mere om symønstret på oversize bluse eller kjole her:
Styling tips til Oversize bluse eller kjole
Mønsterhacking: 1 mønster – mindst 4 designs

Det medfølgende magasin: Sysiden no 8 – marts 2015

Sammen med mønstret får du også magasinet Sysiden no 8 med tilhørende videoer. Her kan du bl.a. lære alt om hvordan du selv laver og syr skråbånd, lære at håndtere de besværlige diva-stoffer (silke og sådan noget tyndt, glidende noget), blive inspireret til en masse forskellige designs, lære at sy franske sømme og endda få lov at se ind i et medlems syrum. 44 sider med masser af inspiration!

Sysiden marts 2015

–> KØB mønster og magasin HER <–

indhold marts sysiden bluse

 

Og så har vi en masse designinspiration til dig. Vi inspirerer dig f.eks. til at lave overskæringer og til hvordan du laver blusemønstret om til en trendy kjole, der kan styles til både hverdag og fest.

sy nem kjole med SYsiden i marts

Både bluse og kjole-versionen er fantastisk til diva-stoffer. Og vi viser også hvordan du klipper og syr med silke, blonder, viscose, chiffoner og alt det andet levende, men udpræget luksuriøse, stof og får et godt resultat.

sy med silke

–> KØB mønster og magasin HER <–

 

Størrelsesskemaer:

Størrelsesskema Oversize bluse34 -46

Størrelsesskema Oversize bluse 46 - 54